7even Bridges - #BreakTheSilence

Cover 7even Bridges - #BreakTheSilence
Cover

Charts

World wide:
nl  Peak: 25 / weeks: 2


7even Bridges   Discography / Become fan

Singles - Schweizer Hitparade
TitleEntryPeakweeks
 

Offers in the market

No offers right now

Reviews

Average points: 6 (Reviews: 2)

mienkapaarntie
Member
******
Wauw, wat een lekkere plaat en dat gewoon uit Nederland. Ik heb de theatertour gezien waarin de band covers speelde om het verhaal van bandlid Erik te ondersteunen, maar deze plaat is van een heel andere categorie. Fijne poprock/progrock conceptplaat. Alle liedjes lopen heerlijk in elkaar over, lekker ouderwetse classic rock invloeden. Alles bij elkaar een tijdloos album. Oja en wat een heerlijke samenzang. De liedjes blijven plakken, mooie melodieën en ook mensen die van lyrics houden (ikke!) kunnen hun hart ophalen. Er ligt een mooi en kwetsbaar verhaal in de plaat. Ik ben vanaf nu fan! Genoeg superlatieven. Gewoon erg mooi! 10 liedjes op de plaat...dat hadden er wel 30 mogen zijn. Ga zo door.

maanling1
Member
******
Wat een heerlijke plaat. Ik heb deze groep nu een aantal keer gezien met hun theatershow waarin ze bekende covers spelen rondom een waargebeurd verhaal van 1 van de bandleden. Nu hun eigen album.. Een heus conceptalbum en wat voor één. Een heerlijke combinatie van rock en lekker in het gehoor liggende liedjes. Deze songs grijpen je vast en laten je niet meer los. Het geeft mij rust als ik erna luister. De teksten zijn zo goed en de muziek geweldig. Ik vind een echte aanrader die je op zijn minst geluisterd moet hebben.
Add a review
Review Charts

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Österreich Portugal Schweden Spanien Suisse Romande
deutsch
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?
Unsere Website verwendet Cookies, um seinen Lesern das beste Webseiten-Erlebnis zu ermöglichen. Teilweise werden auch Cookies von Diensten Dritter gesetzt. Weitere Informationen findest Du in unserer Datenschutzerklärung.