Maître Gims - Ceinture noire

Cover Maître Gims - Ceinture noire
CD
Chahawat / B1 19075843172

Charts

Entry:01.04.2018 (Position 1)
Last week in charts:22.04.2018 (Position 10)
Peak:1 (1 week)
Chartrun:
Weeks:4
Place on best of all time:5154 (374 points)
World wide:
ch  Peak: 1 / weeks: 4
de  Peak: 48 / weeks: 3
fr  Peak: 1 / weeks: 4
nl  Peak: 93 / weeks: 1
be  Peak: 28 / weeks: 4 (V)
  Peak: 1 / weeks: 4 (W)

Tracks

23.03.2018
CD Chahawat / B1 19075843172 (Sony) / EAN 0190758431727
Show detailsListen all
CD 1:
1.Intro
  1:11
2.Tant pis
  3:48
3.Caméléon
  4:00
4.Fuegolando
  3:02
5.Maître Gims avec Vianney - La même
  3:20
6.Maître Gims feat. Sofiane - Loup garou
  3:58
7.Entre nous c'est mort
  3:38
8.Laissez-moi tranquille
  3:27
9.Maître Gims & Super Sako feat. Hayko - Mi gna
  3:35
10.Tu reviendras
  3:29
11.Nos valeurs
  3:55
12.Maître Gims feat. Dadju - Tu ne le vois pas
  4:22
13.Merci maman
  2:55
14.T'es partie
  3:56
15.Maître Gims feat. Bedjik - Tu m'as dit
  3:35
16.Oulala
  3:01
17.Bonita
  3:33
18.Le pire
  3:47
19.Où aller
  3:56
20.Maître Gims feat. Orelsan & H Magnum - La nuit c'est fait pour dormir
  4:10
CD 2:
1.Tu m'as mis dans la merde
  3:53
2.Anakin
  3:26
3.Malheur, malheur
  3:23
4.Mon cœur meurtri
  3:15
5.Gunshot
  3:04
6.Tu me l'avais promis
  4:29
7.Corazón
  3:47
8.Ana fi dar
  3:22
9.Skyfall
  3:36
10.60%
  3:49
11.Je n'ai rien promis
  3:57
12.Maître Gims feat. Lil Wayne - Corazón
  3:47
13.Maître Gims feat. MHD - Appelez la police
  3:17
14.Maître Gims feat. Quincy - Caméléon
  3:27
15.PS
  4:11
16.Chien de la casse
  2:44
17.Je t'en veux
  3:11
18.Everytime
  3:16
19.La vérité
  3:12
20.Les roses ont des épines
  3:39
   

Maître Gims   Discography / Become fan

Singles - Schweizer Hitparade
TitleEntryPeakweeks
J'me tire07.04.20131725
Bella23.06.20132518
Zombie19.01.2014629
Est-ce que tu m'aimes?24.05.20154319
Loin (Maître Gims feat. Dany Synthé)02.04.2017716
Caméléon19.11.2017385
Mi gna (Maître Gims Remix) (Maître Gims & Super Sako feat. Hayko)28.01.2018743
La même (Maître Gims avec Vianney)18.03.2018246
Loup garou (Maître Gims feat. Sofiane)18.03.2018861
 
Albums - Schweizer Hitparade
TitleEntryPeakweeks
Subliminal02.06.20131141
Mon cœur avait raison06.09.2015367
Ceinture noire01.04.201814
 

Offers in the market

No offers right now

Reviews

No reviews yet.
Add a review
Review Charts

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Österreich Portugal Schweden Spanien Suisse Romande
deutsch
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?