Home | Impressum | Kontakt
Login

Thomas Berge
Mijn woord

Song
Jahr
2011
Musik/Text
3.79
14 Bewertungen
Weltweit
NL
Peak: 8 / Wochen: 12
Verfügbar auf
VersionLängeTitelLabel
Nummer
Format
Medium
Release
1221Studio One
277 952-4
Album
CD
02.09.2011
Thomas Berge
Künstlerportal
Reviews
Durchschnittliche
Bewertung
3.79

14 BewertungenThomas Berge - Mijn woord
Thomas Berge lijkt nu definitief de kant van de popmuziek te hebben gekozen, in plaats van de smartlappen. 'Mijn Woord' is een prima Nederlandstalige popballad die misschien wel eens Thomas' échte eerste hit kan opleveren. Eindelijk in de Top40, misschien?
Goed nummer, niets verkeerds aan !
super nummer! hopelijk mag hij in vlaanderen ook snel voet aan grond krijgen!
▒ Begrijp de hoge waarderigen voor deze plaat van "Thomas Berge" uit april 2011 niet zo ??? Vind 3 sterren méér dan voldoende !!! In mijn ogen zeker géén hoogvlieger !!! Maar dat is "Mijn woord" ☺!!!
Heel mooi nummer.Dat Thomas ook bij ons hier maar mee scoort in de Ultratop.
Musik für die holländischen Schlafzimmer :) – 4+...

Mijlenver verwijderd van Jantjes gitaar, zeg. Professioneel gemaakt, goed gezongen, en zó bloedeloos. 13 in een dozijn. Al die amerikaanse loveballads klinken al 30 jaar precies zo.
Thomas Berge is nooit een favoriet van mij geweest. Ook dit nummer is weer voorspelbaar opgebouwd zonder enige vorm van fantasie. De ingecalculeerde snik en de nietszeggende teksten zijn niet aan mij besteed. Een handje vol fans tevreden, mij laat het compleet koud.
weg ermee
Ben tot nu toe nooit weg geweest van z'n liedjes, maar dit is heel behoorlijk. Eigenlijk een 3,5 als we hier wat beter zouden mogen differentiëren.
Komt waarschijlijk omdat ik niet zoveel van zijn eerdere liedjes weg was, daaroom ik deze single prima vind. knappe gast met een goede stem *****
Mijn woord: Ga engelszingen als je in de wereld wat wilt bereiken dit gaat namelijk niet goed.
Slecht is het niet, maar de vonk slaat niet op mij over....
goed